Kansallispyhäkön messut nettiin

Turun_tuomikirkko205

Virtuaalikirkon lähetykset ovat tähän saakka tulleet vain Oulun tuomiokirkosta. Turun tuomiokirkon laitteisto on yhteensopiva myös Turun filharmonisen orkesterin laitteiston kanssa. Tämä mahdollistaa myöhemmin myös konserttien lähettämisen verkossa. Orkesteri on jo lähettänyt netissä omia konserttejaan.

Oulussa nettilähetykset eivät ole vähentäneet kirkossa kävijöiden määrää, päinvastoin. Nettikävijöitä on Oulussa ollut 300-800 per lähetys.

 Turun tuomiokirkon laitteisto on Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteishankinta. Laitteisto on liikuteltava ja mahtuu auton takakonttiin. Tarkoitus on, että seurakuntayhtymän kirkoista jokin muukin kirkko saadaan syksyllä palveluun, jolloin lähetyksiä voisi tulla vuoroviikoin kahdesta kirkosta. Virtuaalikirkon palvelusta vastaa oululainen klassisen musiikin live-konserttien lähettämiseen erikoistunut yritys.

Virtuaalikirkko

Sunnuntain 26.6. kello 10 messussa saarnaa pastori Kari Kanala ja liturgina toimii Milla Mäkitalo. Musiikista vastaavat Anu Åberg ja Heikki Suokivi

Edellinen artikkeliVähemmistövaltuutettu kommentoi Räsäsen pakolaispuheita
Seuraava artikkeliDosentti Kotimaassa: Herätysliikkeet käenpoikia kirkossa

Ei näytettäviä viestejä