Jukka Kääriäinen Kirkon lähetystyön keskuksesta aloittaa Kylväjän lähetys­johtajana

Lähetysyhdistys Kylväjän hallitus on valinnut järjestön uudeksi lähetysjohtajaksi Jukka Kääriäisen 7. huhtikuuta pidetyssä kokouksessa.

Kirkon lähetystyön keskuksen (KLK) lähetysteologina työskentelevä Kääriäinen aloittaa tehtävässään lokakuun alussa. Kylväjä on yksi kirkon seitsemästä virallisesta lähetysjärjestöstä.

Missiologiasta filosofian tohtoriksi väitellyt Jukka Kääriäinen on toiminut teologisen seminaarin kouluttajana Taiwanilla, missä hän eli myös lapsuutensa ja nuoruutensa lähetyslapsena. Lisäksi hän on työskennellyt kiinalaistyössä New Yorkissa.

Jukka Kääriäinen arvioi, että kirkon lähetysjärjestöjen joukossa Kylväjä erottuu selkeällä näyllään niiden ihmisryhmien tavoittamisesta, joita evankeliumi ei ole vielä tavoittanut.

– Kylväjän vahvuus on selvä visio, jossa evankeliumi nähdään ihmisoikeutena.

Kylväjän lähetysjohtajana syyskuun loppuun työskentelevä Taneli Skyttä jatkaa Kylväjän palveluksessa pakolaistyössä kotimaasta käsin.

Lue Jukka Kääriäisen haastattelu 16.4. ilmestyvästä Kotimaa-lehdestä.

***

Seuraa Kotimaata
Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Jukka Kääriäinen Kirkon lähetystyön keskuksesta aloittaa Kylväjän lähetysjohtajana

Edellinen artikkeliKai Sadinmaa ei tyydy oululais­kollegojensa tavoin kompromissiin – ”Vetoomus oli performanssi, josta ei voi tinkiä”
Seuraava artikkeliKommentti: Syntisten pöytä on provokatiivista retrodiskoa, joka kääntyi kansan­kirkolliseksi videoilotteluksi

Ei näytettäviä viestejä