Jukka Hautala Turun kristillisen opiston johtajaksi

Oulun hiippakunnan piispanvaalin ehdokas. Huom! piispanvaalin virallinen ehdokasasettelu päättyy 21.5. Oulun hiippakunnan piispanvaalin ehdokas. Huom! piispanvaalin virallinen ehdokasasettelu päättyy 21.5.

Turun kristillisen opiston säätiön ja Linnasmäki Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu teologian lisensiaatti, pastori Jukka Hautala, 53. Valinnan teki Turun kristillisen opiston säätiön hallitus.

Jukka Hautala toimi Raudaskylän Opisto -konsernin johtajana Ylivieskassa vuosina 2004–2019. Sen jälkeen hän siirtyi Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan aluepäälliköksi Suomen Lähetysseuraan. Viimeksi Hautala on työskennellyt seurakuntapastorina Oulussa.

Hautalan edeltäjänä Turun opistolla vuodesta 2007 työskennellyt Tapani Rantala aloitti viime vuonna Tampereen seurakuntayhtymän yhtymäjohtajana.

Turun kristillinen opisto on perustettu 1925. Se tarjoaa yleissivistävää ja ammatillista opetusta ja koulutusta sekä täydennyskoulutuksia ja lyhytkursseja. Opistolla järjestetään kahdesti vuodessa kirkolliskokouksen täysistunto. Kokoushotelli Linnasmäki tarjoaa majoituspalveluja Turun kristillisen opiston yhteydessä.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliKirkon eläke­rahasto tavoittelee hiili­neutraalia sijoitus­salkkua vuoteen 2035 mennessä
Seuraava artikkeliKolumni: Muistan selvemmin ilmiöt ja ihmiset, joita en kuvannut

Ei näytettäviä viestejä