Idols-Torsten KP:ssä: Kristillisyyteni pitää näkyä

TorstenIdolsTorsten Borg on raivannut tiensä finaaliin varmalla esiintymistyylillään. Risti kaulassa esiintyvä Torsten on esiintynyt aiemmin kristillisissä tapahtumissa.

Tammikuussa kokkolainen Torsten Borg matkusti Vaasaan ja osallistui Idolsin koelauluihin. Sittemmin laulu on kulkenut paremmin kuin hyvin, sillä hän on selvinnyt karsinnoista toistensa jälkeen ja on nyt kymmenen parhaan joukossa.

Torstenin kristillinen vakaumus nousi esiin jo alkukarsinnoissa. Torsten oli kertonut esiintyneensä aikaisemmin kristillisissä tapahtumissa, josta tuomariston jäsen Jone Nikula sai aiheen piikitellä Torstenia.

– Jeesus asuu minussa, joten kyllähän sen pitää näkyä, että olen kristitty, Torsten sanoo Kyrkpressenissä.

Rennosta ja varmasta esiintymistyylistään huolimatta Torsten oli aluperin yllättynyt, että hänet valittiin mukaan Idolsiin. Toisaalta hänellä ei omien sanojensa mukaan olisi myöskään mitään sitä vastaan, että voittaisi koko kisan. Mikäli muusikon ura ei aukea heti, odottavat syksyllä sähköalan opinnot Pietarsaaressa.

Nuori muusikko kuuntelee mieluiten akustista musiikkia ja säveltää sellaista itsekin. Aiheet käsittelevät rakkautta, eivät suoraan Jumalaa. Tyyli on tarkoituksella valittu, sillä hän ei ”halua lyödä Raamatulla päähän”.

(Kuva MTV3, Idols sunnuntaina kello 19.30)

Edellinen artikkeliUusia etunimiä annetaan yhtä aikaa – ovat ”ikään kuin ilmassa”
Seuraava artikkeliMitä nuoret haluavat jumalanpalvelukselta?

Ei näytettäviä viestejä