Ensi vuoden seurakunta­vaalien kampanjan toteuttaa Kirkko­palvelut, projekti­päälliköksi Liisa Toivonen

Kuva: Antero Harju

Marraskuussa 2022 järjestettävien seurakuntavaalien kampanjaviestinnän toteuttaa ensimmäistä kertaa Kirkkopalvelut.

– Nelivuosittain järjestettävät seurakuntavaalit ovat koko kirkolle mittava projekti. Hienoa, että Kirkkopalvelujen kampanjaosaaminen ja seurakuntakentän tunteminen ovat mukana vaaliviestintäprojektissa, Kirkkohallituksen vs. viestintäjohtaja Eeva-Kaisa Heikura sanoo tiedotteessa.

Kirkkopalvelujen viestintäjohtaja Leena Piirto toteaa, että kampanjaviestintä suunnitellaan ja toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Kirkkohallituksen kanssa.

Seurakuntavaalien kampanjaviestinnän projektipäälliköksi ja Kirkkopalvelujen viestintäasiantuntijaksi on nimitetty viestijä ja pappi Liisa Toivonen. Hän on aiemmin työskennellyt viestintäsuunnittelijana Vantaan seurakuntayhtymässä ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa. Seurakuntavaalien kampanjaviestinnän projektissa työskentelee myös Kirkkopalvelujen tuottaja Annmari Salmela.

Seurakuntavaalit järjestetään 20.11.2022. Edelliset seurakuntavaalit pidettiin marraskuussa 2018. Kokonaisvastuu seurakuntavaaleista on Kirkkohallituksella.

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija.

Kirkkopalvelut on Kotimaata julkaisevan Kotimaa Oy:n suurin omistaja.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.