Englannin kirkon johtaja Justin Welby radiohaastattelussa: Rukoilen päivittäin kielillä

Englannin kirkon johtaja, Canterburyn arkkipiispa Justin Welby kertoi radiohaastattelussa rukoilevansa päivittäin kielillä. Arkkipiispa kertoi asiasta kristillisellä radioasemalla. Asiasta uutisoivat brittimediat The Guardian ja BBC.

– Omassa rukouselämässäni ja osana päivittäistä uskonharjoitusta rukoilen kielillä. Koska teen niin usein hyvin varhain aamulla, se ei ole mitenkään erityisen ekstaattinen hetki, Welby sanoi.

Hän painotti, ettei hänen varhaisaamun rukoilustaan pidä tehdä suurta numeroa.

Arkkipiispa Welby kertoi samassa haastattelussa myös, että hän odottaa muilta ”viisauden sanoja tai profetioita”. Welbyn mukaan nämä viestit voivat olla toisinaan epäselviä mutta hän aistii niissä jotain ”Jumalan hengestä”.

Welby on nuorempana kuulunut karismaattiseen seurakuntaan, jossa kielillä puhuminen ja profetioiden kuuleminen olivat osa seurakuntaelämää.

Kuva: Lambeth Palace

Lue myös:

Kuinka pitkään rukoilet päivittäin? – Canterburyn arkkipiispa vastasi kysymyksiin rukouksesta Twitterissä

***


Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.


Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.

Edellinen artikkeliVoiko kansan oikeustajua todella verrata Vanhan testamentin Jumalaan? – Professori Martti Nissisen mukaan kyllä ja ei
Seuraava artikkeliSyd-Österbotten: Seurakuntaneuvosto paheksuu pappien kirjoituksia Kristiinankaupungissa – toimenpiteet kapitulilla ja poliisilla

Ei näytettäviä viestejä