Arkkipiispa Tapio Luoman erityisavustajaksi valittiin TT, pastori Meri-Anna Paloniemi

Arkkipiispan kanslian uudet työntekijät Meri-Anna Paloniemi ja Katri Lautjärvi. Kuvat: Jani Karlsson, Turun tuiomiokapituli

Teologian tohtori, pastori Meri-Anna Paloniemi on valittu arkkipiispa Tapio Luoman erityisavustajaksi arkkipiispan kansliaan Turkuun. Paloniemi siirtyy uuteen tehtäväänsä Vantaan seurakunnista, missä hän on työskennellyt viestintäpäällikkönä.

Paloniemen tulevassa työssä painottuvat arkkipiispan viranhoidon tukeminen Turun ja Kaarinan alueella, alueelliset verkostot, viestintä sekä hallinnolliset tehtävät, mukaan lukien toimiminen kanslian hallinnollisena esihenkilönä.

Tehtävää haki kaikkiaan 34 henkilöä.

Yo-merkonomi Katri Lautjärvi puolestaan on valittu arkkipiispan sihteerin tehtävään samaiseen arkkipiispan kansliaan. Lautjärvi siirtyy uuteen tehtäväänsä Katariinan seurakunnasta, jossa hän on työskennellyt seurakunta- ja viestintäsihteerinä.

Molemmat tehtävät täytettiin eläkkeelle siirtymisten vuoksi.

Arkkipiispan kanslia on Kirkkohallituksen erillisyksikkö, jonka tehtävänä on avustaa arkkipiispaa hänen viranhoidossaan. Kansliassa työskentelee kolme päätoimista erityisavustajaa ja arkkipiispan sihteeri.

Paloniemen lisäksi arkkipiispan erityisavustajina toimivat Petri Merenlahti ja Juha Meriläinen.

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!