Jumalanpalvelukset > Lähetys

vinttikirkko 28 12 22

Pirkkalan seurakunta

28.12.2022 20:00

Jeesus Kristus on maailman valo, johon pimeydellä ei ole valtaa.

Psalmi 124:8

Psalmien kirjasta: Meidän apumme on Herran nimessä. Hänen, joka on luonut taivaan ja maan. Herra, älä salli meidän lamaantua maailmassa vallitsevan hädän edessä. Auta meitä toimimaan uskossa ja rakkaudessa odottaessamme päivää, jolloin lupauksesi mukaisesti teet kaiken uudeksi. Tätä pyydämme vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen, joulunlapsen nimessä.

Matteus 2: 13-15

Matteuksen evankeliumista: Tietäjien lähdettyä Herran enkeli ilmestyi unessa Joosefille, ja sanoi: "Nouse! Ota lapsi ja hänen äitinsä mukaan ja pakene Egyptiin. Pysy siellä, kunnes käsken sinun palata. Herodes aikoo etsiä lapsen käsiinsä ja surmata hänet." Joosef heräsi unestaan. Otti heti yöllä mukaansa lapsen ja hänen äitinsä ja lähti kulkemaan kohti Egyptiä. Siellä hän pysytteli Herodeksen kuolemaan asti. Näin kävi toteen, mitä Herra oli profeetan suulla ilmoittanut: "Egyptistä minä kutsuin poikani."

Herra suokoon meille rakkautensa valon, joka ei koskaan himmene. Antakoon sen palaa meissä ja säteillä ympärillemme, kunnes tulemme ikuiseen valoon. Siunatkoon sinua kaikkivaltias Jumala, Isä, Poika, Pyhä Henki!