Jumalanpalvelukset > Lähetys

Suloinen joulu -konsertti la 10.12. klo 18.00

Taivalkosken Seurakunta

10.12.2022 17:45

Konsertissa esiintyvät tangoprinsessa Terhi Lehtoniemi (laulu), Silja Lassila (viulu), tangoprinsessa Katja Esle (laulu) ja Petteri Juanto (koskettimet).

Konsertin ohjelma:

Tähti tähdistä kirkkain Ilon hetkiä Aavistus Yö on kuulas Varpunen jouluaamuna Taivas Sylissäin Enkelikello Tulkoon joulu Tule joulu kultainen Sylvian joululaulu Talven ihmemaa Joulu yö, Juhla yö Muistan joulun Joulumaa Maa on niin kaunis

Konsertin esiintyjät:

Terhi Lehtoniemi Laulaja, tangoprinsessa Suuremman yleisön tietoisuuteen Terhi ponnahti Seinäjoen Tangomarkkinoilta, josta sai mukaansa prinsessan kruunun. Euroviisut, konserttilavat sekä tanssipaikat ovat vuosien varrella tulleet hyvin tutuiksi. Kevyempi musiikki eri kokoonpanoissa on vienyt mukanaan ympäri Suomen. Terhiltä on luvassa uutta musiikkia loppuvuoteen.

Silja Lassila Diplomiviulisti, Pietarin N.A. Rimsky-Korsakov -konservatorio Silja soittaa klassisen musiikin lisäksi erilaisissa kokoonpanoissa myös muiden musiikkilajien parissa, ja on esiintynyt laajalti Suomessa ja ulkomailla. Siljan viulu on soinut mm. Sarah Brightmanin, Andrea Bocellin, Michael Bublén, Tarja Turusen ja Saara Aallon säestyksissä.

Katja Esle Laulaja, tangoprinsessa Niin ikään Seinäjoen tangomarkkinoilta alunperin tuttu Katja Esle on myös menestynyt kevyen musiikin säveltäjänä, ja voittanut useita valtakunnallisia kilpailuja. Katjaa on myös nähty vuosien varrella konserttikiertueilla, tanssilavoilla, jazz-keikoilla ja tv-lähetyksissä. Myös ulkomailla on piipahdettu keikkailemassa ja laulunkirjoitusyhteistyössä.

Petteri Juanto Muusikko, koskettimet (rummut, klarinetti, viulu, taustalaulu) Petteri on soittanut erilaisissa kevyen musiikin kokoonpanoissa koskettimia jo usean vuosikymmenen ajan. Myös muut soittimet taittuvat monipuoliselta ja lahjakkaalta muusikolta, ja taustalauluista syntyy kauniit harmoniat.