Jumalanpalvelukset > Lähetys

Leijon vinttikirkko 8.6.2022

Pirkkalan seurakunta

08.06.2022 19:45

Tervetuloa Leijon virtuaalivintin rukoushetkeen.

Taivaallinen Kuningas, lohduttaja, totuuden henki, joka paikassa oleva ja kaikki täyttävä hyvyyden lähde ja elämän antaja. Tule ja asu meissä ja puhdista meidät kaikesta synnin pahuudesta sekä pelasta, oi Hyvä, meidän sielumme.

Johanneksen evankeliumista (6: 44–47): Ei kukaan voi tulla minun luokseni, ellei Isä, joka minut on lähettänyt, vedä häntä. Sen, joka tulee, minä herätän viimeisenä päivänä.

Profeettojen kirjoituksissa sanotaan: heistä kaikista tulee Jumalan opetuslapsia. Jokainen, joka on kuunnellut Isää, tulee minun luokseni. Isää tosin ei kukaan ole nähnyt. Ainoastaan hän, joka on tullut Jumalan luota, on nähnyt Isän.

Totisesti, totisesti. Sillä, joka uskoo, on ikuinen elämä.

Tule, Pyhä henki, laskeudu taivaasta Kristusta kirkastamaan. Tule köyhäin apu, tule lahjain antaja, tule sielun kirkkaus, sinä paras lohduttaja. Sielun hyvä vieras ja suloinen lämpö, työssä sinä olet lepo, helteessä virvoitus, murheessa lohdutus.

Anna uskollisillesi, jotka sinuun turvautuvat, pyhät lahjasi. Anna uskon vahvistusta. Pese se, mikä saastainen on, kastele se, mikä kuiva on. Paranna, mikä haavoitettu on. Pehmitä, mikä kova on. Lämmitä, mikä kylmä on. Etsi kaikkia eksyneitä.

Apostolien teoista (2: 38–39): Pietari vastasi: Kääntykää ja ottakaa itse kukin kaste, Jeesuksen Kristuksen nimeen, jotta syntinne annettaisiin anteeksi. Silloin te saatte lahjaksi Pyhän hengen. Teitä tämä lupaus tarkoittaa. Teitä ja teidän lapsianne, ja myös kaikkia niitä, jotka ovat etäällä. Keitä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu.

Isän kädet kannatelkoot sinua, Vapahtajan kädet syleilkööt sinua, Hengen kädet keinutelkoot sinua.

Isän, Pojan ja Pyhän hengen siunaus pitäköön sinua ikuisesti sylissään. Aamen.