Jumalanpalvelukset > Lähetys

Leijon vinttikirkko 29.3.2023

Pirkkalan seurakunta

29.03.2023 19:45

Pyhä Jumala, kaiken Luoja, armahda meitä. Jeesus Kristus, köyhien palvelija, armahda meitä. Pyhä henki, elämän henki, armahda meitä.

Jesajan kirjasta (65: 1–2): Minä olen kyllä ollut lähellä, mutta he eivät ole minua etsineet. Olen ollut läsnä, mutta he eivät ole minua kyselleet.

Olen sanonut: ”Tässä olen, tässä olen” tälle pakanakansalle, joka ei kutsunut avuksi minun nimeäni.

Päivästä päivään minä ojensin käteni tätä vastahakoista kansaa kohden. Kansaa, joka kulkee väärää tietä oman mielensä mukaan.

Rukoilkaamme vapahtajaa, joka meidän tähtemme tuli köyhäksi, että hän köyhyydessään näyttäisi meille rikkautemme. Herra, armahda meitä.

Rukoilkaamme lunastajaa, joka ristillä maksoi velkamme, että hän ristissään näyttäisi meille sovituksemme. Kristus, armahda meitä.

Rukoilkaamme Herraa, joka nousi kuolleista, että hän ylösnousemuksessaan näyttäisi meille elämämme. Herra, armahda meitä.

Efesolaiskirjeestä (2: 12, 14): Siihen aikaan te elitte ilman Kristusta, Israelin kansan ulkopuolella ja osattomina liitoista ja niiden lupauksista. Olitte maailmassa vailla toivoa ja vailla Jumalaa.

Kristus on meidän rauhamme. Hän on tehnyt nämä kaksi ihmisryhmää yhdeksi ja kuolemallaan hajottanut niitä erottaneen vihollisuuden muurin.

Siunatkoon sinua kaikkivaltias Jumala, Isä, Poika ja Pyhä henki.