Jumalanpalvelukset > Lähetys

Leijon vinttikirkko 23.2.2022

Pirkkalan seurakunta

23.02.2022 19:45

Aika hiljentyä Leijon vinttikirkon rukoushetkessä:

Herra, nouse auttamaan meitä. Lunasta meidät armosi tähden.

Jesajan kirjasta (55: 6–7): Etsikää Herraa, kun hänet vielä voi löytää. Huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä. Hylätköön jumalaton tiensä ja väärintekijä juonensa, kääntyköön takaisin Herran luo, sillä hän armahtaa. Turvautukoon Jumalaan, sillä hänen anteeksiantonsa on runsas.

Kaikkivaltias Jumala, anna sanasi vaikuttaa sydämessämme, niin että kunnioittaisimme sinua sanoin ja teoin ja olisimme rakkautesi todistajia. Auta, että saisimme armon kasvaa uskon, toivon ja rakkauden hedelmää. Ole ylistetty sanastasi, pelastuksen lahjasta. Kuule meitä Jeesuksen Kristuksen tähden.

Apostolien teoista (16: 9–10): Yöllä Paavali näki näyn. Makedonialainen mies seisoi hänen edessään ja pyysi: ”Tule meren yli tänne Makedoniaan ja auta meitä.” Kun Paavali oli nähnyt tämän näyn, me hankkiuduimme heti lähtemään Makedoniaan, sillä ymmärsimme, että Jumala oli kutsunut meidät julistamaan evankeliumia siellä.

Valvo minua Jumalani nukkuessani, noustessani. Siunaa kaikki työni, leponi ja yöni. Valvo päivänvalollasi, suojaa kaikki vallallasi. Pyhä henki, vahvista minua loppuun asti.

Siunatkoon sinua kaikkivaltias Jumala, Isä, Poika ja Pyhä henki.