Jumalanpalvelukset > Lähetys

Leijon vinttikirkko 23.11.2022

Pirkkalan seurakunta

23.11.2022 19:45

Jumala, tuo rauha levottomuuteemme, tuo toivo toivottomuuteemme. Täytä meidät valollasi ja ilolla.

Psalmien kirjasta (143: 6, 8): Minä levitän käteni sinun puoleesi, sieluni odottaa sinua kuin vedetön maa. Jo varhain armosi kuulukoon minulle, sillä sinä annat minulle toivon.

Herra, opeta minulle tie, jota kuljen, sillä sinun puoleesi kohotan sieluni. Pyhä Jumala, katsomme tänään kohti täyttymyksen päivää. Ajattelemme sinun pyhyyttäsi. Sinussa ei ole mitään pimeyttä, syntiä eikä vääryyttä.

Anteeksiantava ja laupias Jumala, kiitos, että Jeesus kantoi ristillä syntimme, kärsi tuomiomme. Auta meitä elämään anteeksiantamuksesi varassa. Varjele meitä sokeudelta niin, ettemme torjuisi sinua lähimmäisissämme. Vastaa kaipaukseemme ja anna meidän olla luonasi kirkkaudessa iankaikkisesti.

Kuule meitä sinä, joka elät ja hallitset Isän ja Pyhän hengen kanssa, aina ja ikuisesti.

Danielin kirjasta (7: 13–14): Yhä minä katselin yöllisiä näkyjä ja näin, miten taivaan pilvien keskellä tuli eräs näöltään kuin ihminen. Hän saapui ikiaikaisen luo, hänet saatettiin ikiaikaisen eteen ja hänelle annettiin valta, kunnia ja kuninkuus. Kaikkien kansojen, kansakuntien ja kielten tuli palvella häntä. Hänen valtansa on ikuinen valta, joka ei katoa, eikä hänen kuninkuutensa koskaan häviä.

Auta meitä löytämään ainoa tarpeellinen, sinut. Jumala, sinä olet tie ja kutsut meitä lähtemään.

Siunatkoon sinua kaikkivaltias Jumala, Isä, Poika ja Pyhä henki.