Jumalanpalvelukset > Lähetys

Leijon vinttikirkko 22.2.2023

Pirkkalan seurakunta

22.02.2023 19:45

Sinä Herra olet armollinen kaikille etkä inhoa ainuttakaan niistä, jotka olet tehnyt. Sinä katsot ihmisten syntien ohitse, että he tekisivät parannuksen.

Joelin kirjasta (2: 13, 15, 17): Palatkaa Herran, Jumalanne luo, sillä hän on kärsivällinen ja hänen hyvyytensä on suuri. Puhaltakaa torveen Siionissa, kuuluttakaa pyhä paasto. Kutsukaa koolle juhlakokous.

Sanokaa te Herran palvelijat: ”Katso Herra säälien kansasi puoleen. Älä anna sen joutua häväistäväksi, vieraitten kansojen hallittavaksi. Miksi saisivat kansat pilkaten sanoa, missä on Israelin Jumala.”

Kaikkivaltias ikuinen Jumala, ohjaa meitä elämään niin, että rukoillen ja paastoten vaeltaisimme ristintietä pääsiäisen iloon.

Auta meitä elämään valvoen katseesi alla. Anna anteeksi kaikki se paha, mistä kannamme syyllisyyttä. Vie meidät sovintoon myös itsemme ja toistemme kanssa. Tule armahtaja köyhyyteemme.

2. Pietarin kirjeestä (1: 2): Yhä runsaampana tulkoon osaksenne armo ja rauha, jonka Jumalan ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tunteminen antaa.

Jumala, johdata meidät valheesta totuuteen, epätoivosta toivoon, pelosta luottamukseen, vihasta rakkauteen, sodasta rauhaan.

Siunatkoon sinua kaikkivaltias Jumala, Isä, Poika ja Pyhä henki.