Jumalanpalvelukset > Lähetys

Leijon vinttikirkko 18.5.2022

Pirkkalan seurakunta

18.05.2022 19:45

Leijon vinttikirkko tarjoaa viikon keskellä hetken hiljentymiselle.

Jeesus, sinä sanot: Etsikää, niin te löydätte. Suo, että minäkin hädässäni sinut löytäisin. Kuolleista noussut Jeesus, herätä meidän sielumme uuteen elämään.

Psalmien kirjasta (98: 2, 4, 8, 9): Herra tekee tunnetuksi pelastuksensa. Hän ilmoittaa vanhurskautensa kansojen edessä. Kohota riemuhuuto Jumalalle, koko maa. Laulakaa ja riemuitkaa, sävelin soittakaa. Virrat taputtavat yhteen käsiään, vuoret iloitsevat Herran edessä, sillä hän tulee. Hän on tullut tuomitsemaan maata. Hän jakaa maan piirille oikeutta. Hän tuomitsee kansat oikeuden mukaan.

Kaikkivaltias Jumala, sinä olet lähettänyt Totuuden Hengen valoksi pimeyteemme, niin että pysyisimme oikeuden ja vanhurskauden tiellä. Anna meille voima hylätä kaikki, mikä murentaa uskoa sinuun. Avaa meille sanasi ja opeta meidät tuntemaan Kristuksen rakkaus. Kuule meitä poikasi Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme tähden.

Jaakobin kirjeestä (1: 17, 19, 20): Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, taivaan tähtien isältä, jonka luona ei mikään muutu, ei valo vaihdu varjoksi.

Tietäkää rakkaat veljeni, että itse kunkin tulee olla herkkä kuulemaan, mutta hidas puhumaan ja hidas vihaan, sillä miehen viha ei johda oikeudenmukaisuuteen, jota Jumala tahtoo.

Tyhjän haudan Herra, pimeyden voittanut Herra tulkoon luoksesi. Emmauksen tien Herra, Tuomaalle toivon tuonut Herra, tulkoon luoksesi.

Siunatkoon sinua kaikkivaltias Jumala, Isä, Poika ja Pyhä henki.