Jumalanpalvelukset > Lähetys

Leijon vinttikirkko 16.6.2021

Pirkkalan seurakunta

16.06.2021 19:45

Jääkylmien ajanjaksojen jälkeen tunnen jumalallisen henkäyksesi lämmön. Koen vereni jälleen virtaavan. Sinä olet lähellä, aika rientää. Näen ristisi, se on siinä minun tähteni. Henkeni on kuin tomuhiukkanen ristisi edessä. Tämä on rakkauden ja pelastuksen riemuvoitto.

Luukkaan evankeliumista (9: 57–58):

Kun he tekivät taivalta, muuan mies sanoi Jeesukselle: ”Minä seuraan sinua, minne ikinä menetkin.” Jeesus sanoi hänelle: ”Ketuilla on luolansa ja taivaan linnuilla pesänsä, mutta ihmisen pojalla ei ole, mihin päänsä kallistaisi.”

Kunnia sinulle, joka opetit kutsumaan meitä sinua nimeltä. Kunnia sinulle, kaikkein pyhin Isä, joka lupasit meille valtakuntasi. Kunnia sinulle, lunastaja Poika, joka avasit meille pelastuksen tien. Kunnia sinulle, Pyhä henki, tulevan ajan eläväksi tekevä aurinko. Kunnia sinulle kaikesta, jumalallinen kaikkihyvä kolminaisuus. Kunnia olkoon sinulle, Jumala, iankaikkisesti.

Heprealaiskirjeestä (12: 1–2):

Kun siis ympärillämme on todistajia kokonainen pilvi, pankaamme pois kaikki, mikä painaa, ja synti, joka niin helposti kietoutuu meihin. Juoskaamme sinnikkäästi loppuun se kilpailu, joka on edessämme. Katse suunnattuna Jeesukseen, uskomme perustajaan ja täydelliseksi tekijään.

Oi kaikkein pyhin kolminaisuus, elämän antaja, ota vastaan kiitoksemme kaikista laupeuden teoistasi, ja tee meidät kelvollisiksi saamaan hyvyyksiäsi.

Siunatkoon meitä kaikkivaltias Jumala, Isä, Poika ja Pyhä henki.