Jumalanpalvelukset > Lähetys

Leijon vinttikirkko 13.4.2022

Pirkkalan seurakunta

13.04.2022 19:45

Tänä iltana Leijon virtuaalivintillä rukoillaan:

Risti minun ja kaiken pahan väliin. Risti kukistaa pahan vallan.

Psalmien kirjasta (69: 17–18, 21): Kuule minua, Herra. Hyvä on armosi. Katso suuressa laupeudessasi puoleeni. Älä käännä kasvojasi palvelijaltasi, sillä minä olen ahdingossa. Kuule minua pian.

Sieluani odotti pilkka ja kurjuus. Minä odotin myötätuntoista ihmistä, mutta sellaista ei tullut. Odotin lohduttajia, enkä löytänyt.

Rakas Vapahtaja, kaikki syyt kelpasivat, kun sinut tuomittiin. Kansa halusi huutaa sinut ristiinnaulittavaksi. Sinun oli kuljettava ristintiesi yksin.

Auta meitä Jumalan valtakunnan tähden kulkemaan oma ristintiemme. Auta meitä joka päivä kuolemaan pois vääristä mielihaluista ja elämään sinulle. Sinä ristinkantaja ja lunastaja, joka elät ja hallitset ikuisesti.

Roomalaiskirjeestä (5: 8, 10–11): Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus kuoli meidän puolestamme, kun vielä olimme syntisiä. Jos kerran Jumalan pojan kuolema sovitti meidät Jumalan kanssa, kun olimme hänen vihollisiaan, paljon varmemmin on Jumalan pojan elämä pelastava meidät nyt, kun sovinto on tehty.

Eikä siinä vielä kaikki: me saamme myös riemuita Jumalastamme, kun olemme vastaanottaneet Herramme Jeesuksen Kristuksen valmistaman sovituksen.

Kolmiyhteys suojaksesi, Isä yllesi, Vapahtaja allesi, Henki ympärillesi. Pyhä kolme puolustajaksesi illan tullessa, majaasi siunaamaan. Pyhä kolme valvokooon sinua vaarojen langetessa, huutoasi kuulemaan.

Siunatkoon sinua kaikkivaltias Jumala, Isä, Poika ja Pyhä henki.