Jumalanpalvelukset > Lähetys

Leijon vinttikirkko 12.1.2022

Pirkkalan seurakunta

12.01.2022 19:45

Leijon virtuaalivintti kutsuu hiljentymään:

Taivaallinen Kuningas, lohduttaja, totuuden henki. Joka paikassa oleva ja kaikki täyttävä hyvyyden lähde ja elämän antaja. Tule ja asu meissä ja puhdista meidät kaikesta synnin pahuudesta sekä pelasta, oi hyvä, meidän sielumme.

Jesajan kirjasta (42: 1–3): Katso, minun palvelijani, jolle minä annan voiman. Minun valittuni, johon minä olen mieltynyt. Henkeni olen laskenut hänen ylleen, hän tuo oikeuden kansojen keskuuteen. Ei hän huuda eikä melua, ei kuulu hänen äänensä kaduilla.

Murtunutta ruokoa hän ei muserra, lampun hiipuvaa liekkiä hän ei sammuta. Tinkimättä hän toteuttaa oikeuden.

Hyvä paimenemme, illan tullen me jäämme sinun huomaasi ja turvaudumme sinun apuusi. Nosta avuttomat sielumme suojelukseesi niin kuin paimen nostaa lampaan harteilleen. Opeta meille sinun tiesi ja anna rohkeutta seurata sitä.

Kirjeestä Titukselle (3: 4–7): Kun Jumalan, meidän pelastajamme, hyvyys ja rakkaus ihmisiä kohtaan tuli näkyviin, hän pelasti meidät. Ei meidän hurskaiden tekojemme tähden, vaan pelkästä armosta. Hän pelasti meidät pesemällä meidät puhtaiksi, niin että synnyimme uudesti ja Pyhä henki uudisti meidät.

Tämän hengen hän vuodatti runsaina meidän päällemme vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta, jotta me hänen armonsa ansiosta tulisimme vanhurskaiksi ja saisimme osaksemme ikuisen elämän niin kuin toivomme.

Pyhä siunattu kolme aina vierelläsi. Herätä uuteen päivään ja iloon edessäsi. Siunatkoon sinua kaikkivaltias Jumala, Isä, Poika ja Pyhä henki.