Jumalanpalvelukset > Lähetys

Gospel Mäntsälän & bändin Kohti Valoa -levynjulkistamiskonsertti ke 24.5.2023 klo 19 kirkossa

Mäntsälän seurakunta

24.05.2023 19:00

Konserttiin on vapaa pääsy, ja konsertin aikana kuultavien laulujen sävellykset ovat dir.cant. Pekka Itkosen ja sanoitukset Riikka Näätäsen käsialaa.

Pekan ja Riikan monivuotinen yhteistyö Tuomasmessuissa tuotti Kohti Valoa -messun jo ennen korona-aikaa. Korona katkaisi kuitenkin levyhankkeen vuosiksi, mutta nyt tänä keväänä prosessi saatiin päätökseen ja lopputulos kuullaan konsertissa ja levyllä.

Mäntsälästä kotoisin oleva yrittäjä Tuomas Aukio on äänittänyt ja masteroinut levyn ja Mäntsälän seurakunta on tuottanut sen. Kauniin ulkoasun on taiteillut Li-Marie Santala. Levyn hinta on 20 € ja sitä on heti saatavissa julkaisukonsertissa ja myöhemmin Mäntsälän seurakunnan kirkkoherranvirastosta.

Gospel Mäntsälä on kokoonpano, joka koostuu kuorosta, bändistä ja kuoronjohtajasta. Gospel Mäntsälä on toiminut vuodesta 2011 Mäntsälän seurakunnassa kuoronjohtaja dir.cant. Pekka Itkosen johdolla. Kuoro esiintyy säännöllisesti Tuomasmessuissa sekä konsertoi.

Sopraanot Helena Berg Jenni Korhonen Tiina Luomanen Piia Muurikainen Kristiina Mäkinen Kaarina Naapuri Mia Pätsi

Altot Riitta Jalava Marjo Lamminaho Reetta Leinonen Suvi Niskanen Mirva Palm Saara Romppanen

Tenorit Tapani Elonheimo Timo Naapuri

Bassot Jukka Pelkonen Markku Pietala

Bändi Jussi Aukio, kitara Joonas Vainio, basso Miika Aukio, kosketinsoittimet Kristiina Mäkinen, huilu Pekka Itkonen, alttosaksofoni Jari Romppanen, rummut Tuomas Aukio, rummut ja ohjelmointi

Kuoronjohto Pekka Itkonen