Ystävän päivää Pyhäjärvellä

Pyhäjärven seurakunnan aktiiviset talkoolaiset järjestivät ystävänpäivänä iltajuhlan, johon sain tutustua jo liki 20 v. sitten. Sillä tilaisuudella oli imua laajalle. Kiitollisena muistelen niitä vuosia,jolloin sain olla mukana. Tilaisuuden kokoaminen talkoolaisten keinoin osoittaa sen, mikä voima jyllää seurakunnan maallikoissa. Ohjelma oli kaikinpuolin vapaamuotoinen ja seteki tilaisuudesta mielenkiintoisen.

Tämä ystävänpäivä ei kuulu kirkkovuoden juhliin, mutta mielestäni Pyhäjärvellä kokemani perusteella väitän, että se on seurakunnan toiminnassa vetovoimainen hyvä aihe "kansalaisjuhlalle". Sen viettäminen olisi parhaimmillaan seurakuntalaisten vapaamuotoisessa aktiivisuudessa.

Olkaa siunattuja ystävät Pyhäjärvellä ja muuallakin!

3 kommenttia

 • kimmo wallentin sanoo:

  Nurmenniemi: ”Tämä ystävänpäivä ei kuulu kirkkovuoden juhliin, mutta mielestäni Pyhäjärvellä kokemani perusteella väitän, että se on seurakunnan toiminnassa vetovoimainen hyvä aihe ”kansalaisjuhlalle”.

  Näin koronapandemian jyllätessä nurkissa onkin amerikkalaisen kaupallisuuden juhliminen ja vieläpä oikein isolla porukalla varmasti aiheellista.

  Todella vetovoimainen ja hyvä kansanjuhlan aihe tartunnoille.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Ilpo Nurmenniemi

  Eläkeukkona päivästä toiseen, siinä on paras hetki tässä ja nyt.