Syntinen ihminen

Syntinen ihminen

Minä olen. Syntinen ihminen. Ja sinäkin olet :) Ja juuri meitä syntimme tunnustavia -ja hylkääviä, Jumala rakastaa. Tosin, Hän kyllä on Kaikkitietäväinen, ja niinpä Hän tietää, että et sinä, enkä minä, pääse niistä kuuluisista pilkuistamme mihinkään. Aina me sorrumme-ja yleensä samoihin, paholaisen ja oman lihan, lankoihin. Minä olen ajatellut, että miten joku voi olla ylpeä synneistään. Mutta kuten Jeesus sanoi Ristillä: ”Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä tekevät”. Siihen Armoon luottaen, sillä Rakkaudella meitä rakastaen Maailman Kaikkeuden Luoja, Jumala antaa sinunkin syntisi anteeksi. Ethän pidä sitä Armoa halpana. Ei sinun tarvitse riehua syntisi kanssa barrikaadeilla, että saisit arvostusta. Mene kaikessa hiljaisuudessa Jeesuksen sylihoitoon. Kuule, mitä Hänellä on sinulle sanottavana. Maailman meteli jää-ja se Rauha, Ylimaallinen Rauha saapuu luoksesi. Ilman kulkueita, huutoa, mekastusta. Sateenkaari on Jumalan merkki siitä, että Hän ei enää hukuta kaikkea lihaa. Ethän muissakaan asioissa vääristele Raamatun Sanaa, eduksesi. Jeesus kehottaa menemään teille ja aitovierille kutsumaan, pakottamaan heitä Ilojuhliinsa. Niitä vieraita olemme me. Sää ja mää ja Hentun Liisakin. Mennähän, kun kutsu käy. Tule, Herra Jeesus.

5 kommenttia

 • Seppo Heinola sanoo:

  Ja kuten Jeesus sanoi Ristillä: ”Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä puhuvat.”

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Reino Suni sanoo:

  Maria Magdaleenan evankeliumin mukaan Jeesu kertoi, että syntiä ei sellaisenaan ole. Me ihmiset emme siis ole syntisiä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Kristuksen valtakunnassa on sekä sellaisia, jotka pystyvät kantamaan muita, että sellaisia, jotka tarvitsevat kantamista.

  Martti Luther, Hengellinen aarreaitta, s. 220, Aurinko Kustannus, 2016.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Kaisu Hildén

  Kaisu Hildén on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Hän harrastaa taidemaalausta, kirjoittamista, käsitöitä ja liikuntaa. Virsien veisuu ja gospelmusiikki ovat lähellä hänen sydäntään. Raamattu tuli hänelle rakkaaksi jo nuorena-ja hän ei vain voi olla evankelioimatta. Perheeseen kuuluu aviomies ja koira-ja kaikki kolme haukkuvat vain tarvittaessa. :)

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit