Ollaan hiljaa, lällällää

Ollaan hiljaa, lällällää

Mitäs jos tämän sanamössöviidakkopuukkojen heilumisen sijasta, emme puhuisikaan,muuta kuin välttämättömät. ( Että hyvä valinta, Salomäki piispaksi.)

Puheemme olisi ”on, on” tai ”ei, ei”. Niinkuin Raamattu sen sanookin.” Muu on pahasta”, se myös sanoo.

* KR 1933/-38
Matt. 5:37 ”vaan olkoon teidän puheenne: 'On, on', tahi: 'ei, ei.' Mitä siihen lisätään, se on pahasta.”*

Sannikan ohjelmaa seuratessa Alfa-TV:ltä tulivat nämä mieleeni. Sannikan ohjelma oli hyvä, sitä en väitä. Mutta väittelyjä on mielestäni maailma nyt pullollaan. Hei, lopetetaan se.

Yritetään sen sijaan ymmärtää toistamme, auttaa toisiamme. Keskitytään jo nyt olennaiseen, joulun sanomaan.

Ollaan ne ”viimeiset veneet, jotka saapuvat rantaan-ja piirretään vielä sydämet santaan” .

Herran tulemus on lähellä.
Siinäpä se. Blogikirjoitukseni. Tällä kertaa.

3 kommenttia

 • Matias Roto sanoo:

  Kaisu

  Kiitos oleelliseen keskittymisestä

  Kristuksen tulo on lähellä

  Hänen ensimmäisen tulemisensa juhla joulu on lähellä

  Hänen tulonsa jokaiseen messuun ja hartauteen elää keskellämme ja lähellä on se suunnuntai joka puhuu hänen takaisin tulostaan, jo aivan ovella, ensi sunnuntaina

  Ja hänen takaisin tulonsa kirkkauden kuninkaana on jokaisena päivänä päivän lähempänä kuin eilen

  Odottakaamme siis mitä hartaimmin hänen tuloaan

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kari Paukkunen sanoo:

  Kristus tuli, ja hän tulee. Hän tuli ensimmäisenä jouluna. Hän kohtasi kärsimykset, voitti synnin ja kuoleman vallat. Hän tulee toisen kerran, ei enää pilkattavaksi ja ristiinnaulittavaksi, vaan kuten apostoli Pietari Pyhän Hengen voimassa todistaa; ”kärsimysten jälkeen, toisessa tulemuksessa Kristus tulee suuressa voimassa ja kunniassa, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra. ”

  1:8 Häntä te rakastatte, vaikka ette ole häntä nähneet, häneen te uskotte, vaikka ette nyt häntä näe, ja riemuitsette sanomattomalla ja kirkastuneella ilolla, 1:9 sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen. 1:10 Sitä pelastusta ovat etsineet ja tutkineet profeetat, jotka ovat ennustaneet teidän osaksenne tulevasta armosta, 1:11 ovat tutkineet, mihin tai millaiseen aikaan heissä oleva Kristuksen Henki viittasi, edeltäpäin todistaessaan Kristusta kohtaavista kärsimyksistä ja niiden jälkeen tulevasta kunniasta. (1.Piet.1.)

  Ensimmäinen tulemus jouluna toteutui juuri niin kuin on kirjoitettu. Toinen tulemus tapahtuu Jumalan säädetyn ajan täytyttyä. Jumalan suusta on lähtenyt peruuttamaton totuus. Kunnia Isälle ja Pojalle ja Pyhälle Hengelle. Nyt, aina ja iankaikkisesta iankaikkiseen, aamen!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Kaisu Hildén

  Kaisu Hildén on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Hän harrastaa taidemaalausta, kirjoittamista, käsitöitä ja liikuntaa. Virsien veisuu ja gospelmusiikki ovat lähellä hänen sydäntään. Raamattu tuli hänelle rakkaaksi jo nuorena-ja hän ei vain voi olla evankelioimatta. Perheeseen kuuluu aviomies ja koira-ja kaikki kolme haukkuvat vain tarvittaessa. :)