Lisää tilaa kommentille

Uutisten kommentointiboksi laajenee. Aikaisemmin yhden kommentin pituus on ollut rajattu 500 merkkiin. Nyt pituus tuplaantuu eli kommentoida voi 1000 merkin verran.

Ylläpito on saanut palautetta, että 500 merkkiä on aivan liian vähän. Moni on jatkanut kommenttejaan kahteen tai jopa useampaan viestiin. Tämä ei välttämättä ole hyvä, varsinkaan tapa, jossa yhdeltä kommentoijalta on peräkkäin useita viestejä. ”Se hyydyttää tehokkaasti keskustelun, kun saman henkilön pärstä on monta kertaa päällekkäin”, kommentoi eräs lukija.

Merkkien määrää uutisten kommenteissa haluttiin rajoittaa, jotta keskusteluketjuista tulisi kiinnostavampia, kun kommentoija joutuu tiivistämään pointtejaan. 500 merkkiä oli ehkä liian suppea tila.

1000 merkkiä pitää sisällään välilyönnit ja tyhjät rivit.

Blogien kommenteissa merkkimäärä ei ole rajattu.

Teräviä kyniä!

5 kommenttia

 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Kiitos, tämä on tervetullut parannus!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Hannu Kiuru sanoo:

  No, ei toi vieläkään Huttus-Jusalle riitä…

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Liisa Ahti sanoo:

  Hämmästyneenä olen todennut, että jo 460 merkin kohdalla ilmestyy Star Trekin punainen hälytys: virhe, teksti liian pitkä. K24 saa olla rauhassa, ei siellä vanhan maallikon kantaa kaivata. Jatkoja vaan sinne.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Maija Mäkelä sanoo:

  Liisalle lohduksi. Olen jo muutaman viestin lähettänyt ylläpidolle tuosta laskuriongelmasta. Sain toissapäivänä niin ystävällisen vastauksen, että kopioin sen sinullekin – ja muille.

  Kommenttien merkkilaskurissa on tosiaan ollut jotakin ongelmia. Laitan tämänkin viestisi tekniikan väelle tiedoksi, jotta voivat tutkia ja tarkistaa, että merkkilaskuri toimisi niin kuin sen kuuluukin toimia. Ja pahoittelumme, että laskuriongelma on aiheuttanut ylimääräistä vaivaa ja mieliharmia sinulle!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Katja Sallinen sanoo:

  Lyhytsanaisuudessakaan ei ole mitä vikaa, mutta kun unohtaa hyväksyttää välillä käyttöehdot ennen lähettämistä. Siinä meinaa kaatua halu yrittää uudelleen.

  Ilmoita asiaton kommentti