Kuka minä olen

Kuka minä olen, mikä on arvoni

Jumalan pelko on viisauden alku. No, minä kyllä pelkään Jumalaa, joka tuhoaa kansoja, tuomitsee lopulta, joko Taivaaseen tai kadotukseen.

Samalla henkosella tiedän, että Jumala todellakin rakastaa minua. Onhan hän se osoittanut monet monituiset kerrat.

Jota Jumala rakastaa, sitä Hän myös kurittaa. Kuten minäkin Martta-koiraamme, jos se ei tottele. Hellästi, mutta lujasti-niin että se jää myös mieleen.

Kirjoitan ja maalaan, mitä minulle näköjään on annettu lapsien tilalle. Yksinäisellä on monta lasta. Myös lukijat ja taidenäyttelyissäni kävijät katson taivaan tähtösiksi, joita Jumala lupasi Raamatussa vanhalle parille.

Kärkäs olen ja joskus täynnä Pyhää Vihaa, kun näen, että ihmisiä viedään harhateille heppoisillakin konsteilla. En siis vihaa, vaan tunnen suurta tunnetta, joka pakottaa sanomaan Totuuden julki.

Minullahan ei monenkaan ihmisen mielestä ole arvoa laisinkaan. En ole teologi, geologi, biologi-enkä edes paras blogin kirjoittaja. Mutta minulla on tasa-arvo. Jumalan edessä muiden syntisparkojen kanssa.

Täällä maailman turuilla, kunnioitan aviomiestäni-ja hän kovasti yrittää muistaa minua rakastaa. Myötä ja vastakynkkää mennessä.

Olen lapsena jo joutunut kohtamaan asioita-jotka ovat muovanneet minusta tämänhetkisen Kaisun. Odotan vielä hiukan kasvavani tästä. Eikö sinustakin olisi tarpeen pienet pyrähdykset eteenpäin.

En ole kuin maalaistyttö, jolla on läheinen suhde ympäröivään luontoon. Viljele ja varjele, sanotaan Raamatussakin. Linnut ovat minun ykkösystäviäni.

Sinä, joka koet olevasi arvoton muiden silmissä-nolla-tollo-ei mitään-ilmaa. Sinulle soikoon tämä laulu. Jumalan hyvyys ympäröiköön sinut kaikkina elinpäivinäsi.

 

7 kommenttia

 • Mikko Suni sanoo:

  Kiitos Kaisu tuosta musiikkilinkistä.

  Tässä toinen:

  https://www.youtube.com/watch?v=wje0aoJjF-M

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Kaisu Hildén sanoo:

   Mikko Koska menen aina hämilleni tällaisen edessä, kerron vitsin (selviytyäkseni). Edesmennyt Martin ”Tönö” Törnvall -sanoi syntymäpäivillään minulle, että ”oletpa sinä kaunis” -johon sopersin, ”nyt kyllä menin sanattomaksi”. Martin totesi vain : ”se oli tarkoituskin”. Siinä oli suuri viisaus. Kyllä me naiset saisimme enempi kukkina miestemme vierellä kukoistaaa-ja jättää puhe miehille.

   Mutta kyllä. En ole kauniimpaa biisinpläjäystä kuullut, enkä tätä kyseistä aiemmin ollenkaan. (pieni hetki, jokin meni silmiin) olemme Luojalle niin rakkaita, että sen kun muistaisi-jättäisi muutaman sanan ja katseenkin pois. Kiitos Mikko.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Mikko Suni sanoo:

   Kiitos Kaisu.

   Olet Jumalalle(kin) rakas.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Mikko Suni sanoo:

   Kiitos.

   Läheisesi sinua rakastavat (vaikkei se välttämättä aina siltä tunnu), ja uskon, että tosi seurakunnassa sinulla on paljon rakastavia sisaria ja veljiä. Samoin saat uskoa, että perille päässeiden suuri joukko rakastaa sinua.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kaisu Hildén sanoo:

  Mikko. Tuossa on 3 asiaa, jotka kaikkien meidän tulisi uskoa, kokea ja muistaa. Ja niinä hetkinä, kun mikään ei tunnu miltään-valona silloinkin on Jumalan lupaus Kristuksessa meitä rakastaa. Niin alhaalla kukaan ei kulje, ettei siellä Jeesus ois. Sinulla, Mikko, on nyt halogeenit kyllä päällä 🙂 ja hyvä niin, tässä maailmanajassa.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Kaisu Hildén

  Kaisu Hildén on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Hän harrastaa taidemaalausta, kirjoittamista, käsitöitä ja liikuntaa. Virsien veisuu ja gospelmusiikki ovat lähellä hänen sydäntään. Raamattu tuli hänelle rakkaaksi jo nuorena-ja hän ei vain voi olla evankelioimatta. Perheeseen kuuluu aviomies ja koira-ja kaikki kolme haukkuvat vain tarvittaessa. :)

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit