Kotimaan blogistit ja kommentoijat

KOTIMAAn blogistit ja kommentoijat

Tämä on mahtavaa!

Harva keskustelufoorumin jäsen luottaa niin  paljon vieraisiin ihmisiin, että uskaltaa sanoa (lähes tulkoon) koko sydämensä kyllyydestä kaikki, mitä sieltä ikinä tulee! Kotimaassa sekin onnistuu!

Lapsi, joka kiukuttelee äityliinilleen, nimittäin juurikin luottaa siihen, että äippä ei katoa, vaikka välillä vähän hermo onkin pinnassa. Ja tekisi mieli paiskata pesuveden mukana tenavakin. (Kuulemma äiti voi olla niinkin väsynyt, että ajatuksen tasolla tapahtuu kamalia).

Raamatun sanasta, Jumalasta saadaan usein  eipäs-juupas-hiekkalaatikkoriitoja aikaan. Kaikki tahtoisivat olla ykkösiä, parhaita tietäjiä. Kukaan ei tunnu nauttivan oppijan osasta. ”Minulla on ollut hyviä opettajia, ja olen kaikille kiittämätön”-jotenkin näin tutuhko runo sen sanoo.

Kun joku osuu Raamatun sanalla juuri sinun siihen helmasyntiin, voi, miten se ottaakin kipeää! On pakko kiljaista jotain tälle ihmiselle-vaikka itse asiassa se on se Raamatun sana, joka kirpaisee. Alkaa loputon taisto selittää tuo Raamatun kohta parhainpäin itselle.

Ja sehän onnistuu ensin ottamalla Rakkauden Kaksoiskäsky. Ei varmaan mitään kohtaa ole pahemmin rusikoitu. Rakkauden nimissä teilataan itse Jumalan sana. Ja sitten aletaan ampumaan ”kovilla”, Käsi ase-asentoon:

Yksi sormi osoittaa  Totuuden kirjoittajaan, että ”olet hirveä ihminen!” Ja  kolme tähän kirjoituksesta hermostuneeseen itseensä ”niin taidan olla itsekin!” . Ja vieläpä peukalo sojottaa kohti Jumalaa: ”Ei oo näin kun tuo kirjoittaa -minä tiedän paremmin kuin Sinä !”

Minusta tämä kaikki on helluusta. Ollaan nääs ihmisiä. Jumala on niin Suuri ja Ihmeellinen, että ei kuulkaa ymmärrä. Siksi minä ainakin luotan Raamatun sanaan kirjoituksissani. Aina kun itse jotain yrittää ymmärtää-tai selittää, niin astia maistuu ja vähän pieleen meinaa mennä.

Niin tämäkin kirjoitus :) Taas tästäkin varmaan soppa syntyy, ja seijat, martitpentit, karit, sepot ja  riittakin jo varmaan älähtää :) Mutta kirjoitin nyt tämän yrityksen kertoa, että kyllä me toisiamme rakastamme varmasti. Kun aamusta yöhön toisillemme kirjoittelemme.

Joten rakastakaamme toisiamme!

82 kommenttia

 • Kaisu Hildén sanoo:

  Kari Roos- ”on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.” —.” 21 Pankaa siis pois kaikki pahuus ja kaikki vilppi ja ulkokultaisuus ja kateus ja kaikki panettelu, 2ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen, 3 jos ”olette maistaneet, että Herra on hyvä”. 4 Ja tulkaa hänen tykönsä, elävän kiven tykö, jonka ihmiset tosin ovat hyljänneet, mutta joka Jumalan edessä on valittu, kallis, 5 ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia. 6 Sillä Raamatussa sanotaan: ”Katso, minä lasken Siioniin valitun kiven, kalliin kulmakiven; ja joka häneen uskoo, ei ole häpeään joutuva”. ”

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Kaisu Hildén

  Kaisu Hildén on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Hän harrastaa taidemaalausta, kirjoittamista, käsitöitä ja liikuntaa. Virsien veisuu ja gospelmusiikki ovat lähellä hänen sydäntään. Raamattu tuli hänelle rakkaaksi jo nuorena-ja hän ei vain voi olla evankelioimatta. Perheeseen kuuluu aviomies ja koira-ja kaikki kolme haukkuvat vain tarvittaessa. :)

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit