Kotimaa24 uudistui!

Tervetuloa! Kotimaa24 uudistui, kohotti kasvojaan ja jatkaa tehtävänsä toteuttamista: uutiset, blogit ja keskustelu kirkon, uskonnon ja arvojen kysymyksistä ovat tämän sivuston ydintä.

Erityisesti blogikaista näyttää uudelta. Aluksi näkyvillä on vain muutamia blogeja ja kirjoituksia, mutta lähipäivinä ja viikkoina niitä tulee lisää.

 

Kaikki vanhat kirjautumiset ovat edelleen voimassa, ja uutisten ja blogien asiallinen kommentointi on  siis vapaata ja suotavaa.

 

Tervetuloa peremmälle!

 

Kolkuta niin sinulle avataan! Kirjaudu Kotimaa24:een.

 

37 kommenttia

 • Seppo Heinola sanoo:

  Tuo kommenttien rajoittaminen 500 merkkiin tulee kuihduttamaan tehokkasti keskustelut. Määrään ei monta sanaa mahdu..

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Risto Korhonen sanoo:

  500 merkkiä? Lieneekö siinä selitys sille, että kommenttini keskustelussa hävisi taivaan tuuliin :o:p:(

  No, voihan olla niinkin, että blogisti poisti sen. Tai itse munin kun en tajunnut, miksi nappulassa lukee milloin mitäkin (”Lähetä kommentti”, ”Virhe”,…)

  Ok, myönnän, että en ole tutustunut käyttöohjeisiin. Blogien ja kommenttien monipuolisuudesta ja avarakatseisuudesta teen sen johtopäätöksen, että en tutustukaan:o:p:(

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Risto Korhonen sanoo:

  Josko vielä kaino kommentti uudistuksen tässä vaiheessa. Vähän heikolta näyttää, jos halutaan keskustelua blogeista tai uutisista. Ainakin tällä erää näyttäisi siltä, että tavoitteena ja tuloksena on blogipalsta oikein uskoville, jotka tyytyväisinä voivat nyt taputella toisiaan selkään.

  Yksi julkilausuttu tavoitehan olikin se, että K24:n työntekijöille jäisi enemmän aikaa toimitukselliseen työhön. Siinä suhteessa uudistus toiminee hyvin. Onnea ja menestystä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kari Lähdesmäki sanoo:

  Mukava on nähdä, miten sivusto paranee? Onnea uudelle.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Osmo Kauppinen sanoo:

  Nyt voikin ehkä harjoittaa sananvapautta vähän tehokkaammin, kun ei tarvitse vastata omista kirjoituksistaan enää, vain kommenteista.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Kiinnitin huomiota naisblogistien lukumäärään. Täällä on nyt 18 blogistia, joista kolme (3) naisia. Tietysti blogistien määrä lisääntyy ja sitä mukaa sukupuolikiintiötkin varmaan tasaantuvat. 😮

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Helena Paalanne sanoo:

  Seppo Heinola ja Risto Korhonen. Ei minulla ainakaan ole mitään viidensadan merkin rajoitusta kommentteihin. Miten teillä on sellaiset?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kotimaa24 Ylläpito sanoo:

  Salme, ollos huoleton, kyllä bloggaavia naisia on reservissä useitakin. Kaikki blogistit eivät ryntää samalla oven aukaisulla sisään.

  Seppo ja Risto – 500 merkkiä? Kysessä lieneen puoleltanne väärinkäsitys. Kyllä kommentit voivat olla huomattavasti piitempiä.

  Tiedoksi myös, jos joku kommentoija ei ole vielä huomannut, klikkaamalla oman kommentin oikeassa yläkulmassa olevaa ratas-symbolia, esiin tulee valikko, josta voi muokata omaa kommentiaan tai tarvittaessa poistaa sen.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kari-Matti Laaksonen sanoo:

  Jos kommentoit uutisia niin 500 merkkiä, jos blogeja, niin saa vapaammin jaaritella:)

  Näin siis ainakin mulla, mutta voi olla että olen ymmärtänyt väärin.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Hyrsky sanoo:

  No niin, kommenttien sensurointi on alkanut täydellä teholla: Markku Hirnin arvosteluja on kuulemma poistettu. Kyllä kannattaisi ylläpidon antaa kaikkien päästää höyryt ulos ja mieluusti arvioida omaa toimintaansa sen suhteen, mitä on menetetty. Sitä on nimittäin paljon.

  Ilmoita asiaton kommentti