Ehdotuksia teemablogipäivän aiheiksi?

Kotimaa24 - blogistossa on tarkoitus jatkaa käytäntöä, jossa silloin tällöin vietetään teemapäivää/ teemaviikkoa jonkun tietyn aiheen ympärillä. 

Mitkä olisivat niitä teemoja, joista te lukijat erityisesti haluaisitte lukea useamman blogistin ajatuksia? Mitkä olisivat sellaisia aiheita, joista haluaisitte erityisesti päästä keskustelemaan usean blogin alla yhtä aikaa, eri näkökulmista?

Kaikki ideat otetaan kiitollisesti vastaan tämän blogin keskusteluosiossa. Ylläpito sitten informoi blogisteja ja lukijoita lähemmin siitä, mikä aihe on vuorossa milloinkin.

17 kommenttia

 • Hannu Kiuru sanoo:

  Sota, seksi ja seteli, niistä nousisi ainaskin meteli!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Jorma Hentilä sanoo:

  Häpeä. Häpeä on loinen, joka syö ihmistä sisältä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Päivi Huuhtanen-Somero sanoo:

  Haluaisin kuulla ”kansalta”, mitä Kotimaa-lehdeltä ja blogisteilta odotetaan ja toivotaan! Siis ihan silkkaa palautetta. Ovatko oppineet etymologiset ja doktriiniset hiuksenhalonnat kaivattuja? Ovatko sisäänlämpiävät kirkonmiesten vitsit? Ovatko huuhailut tarpeen? Halutaanko julkkiksia sanomaan sitä sun tätä? Miten paljon halutaan ekumeniaa?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Maija Mäkelä sanoo:

  Päivi. Palaute. Kaikkea tuota ja sitten sitä sun tätä. Tiedän, että se ei ole linjakkuutta, mutta me ”kansa” emme ole linjakkaita. ”Kansan” vastauksena Ylläpidon kysymykseen: Joku henkilökohtainen lähtökohta, vaikkapa ”Sen puheen muistan”. Kirkko kun kuitenkin on sekä Sanan että sanan kirkko ja puheella pyritään vaikuttamaan – kai…

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Minä ehdotan teemablogeja, jotka käsittelevät jotain raamatullista teemaa kuten joskus aiemminkin on ollut esim. kuolema jne. Aiheina voisi olla Jumalan valtakunta, kuuliaisuus Jumalan sanalle, tuhatvuotinen valtakunta tms.

  Nyt täällä on ainakin yksi blogisti, Juha Heinilä, joka kirjoittaa blogeja, joihin saa kommentoida vaikka suorilla Raamatun sitaateilla. Useampikin saisi olla, minun mielestäni.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Janne Hatakka sanoo:

  Armo. Jännää muuten, että systeemi toteaa viiden merkin kirjoituksesta. ”Kommenttisi on liian lyhyt”. Ilmeisesti on pyrittävä monisanaisuuteen.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Kajander sanoo:

  Päivi: En ole mikään kansanedustaja, mutta kommentoin kumminkin. Luen mielelläni ekumeniasta. Rakastan oppineita etymologisia ja doktriinisia hiustenhalontoja, mutta niille kirkonmiesten sisäpiirin vitseille voisi keksiä jonkun muun foorumin. Huuhailuun suhtaudun hieman skeptisesti, mutta salaliittoteorioista voi saada aikaan mielenkiintoisia keskusteluja.

  Salme: Kaimani siis hyväksyy raamatunlauseilla kommentoinnin? 😮 Täytyypä pitää mielessä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kari-Matti Laaksonen sanoo:

  Herätysliikkeet. Blogistit voisivat kertoa käsityksiään ja valottaa suhdettaan kirkon sisällä toimiviin herätysliikkeisiin.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Aarno Sainio sanoo:

  1) Kirkkovuoden pyhien synty, sisältö ja sanoma. 2) Miksi luterilaisten, ortodoksien ja katolisten kirkkovuoden sisältö painottuu ei tavoin? 3) Miksi luterilaisuus korostaa Raamattua enemmän kuin traditiota vaikka traditio on Raamattua vanhempi? 4) Keskustelua uskontunnustuksesta.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • erkki kivisara sanoo:

  Miksi ja miten lähetystyötä olisi tehtävä?

  Ilmoita asiaton kommentti