askel.fi otsikot

Askel-lehden valokuvauskilpailu

Askel-lehden valokuvauskilpailu

Valokuvauskilpailun säännöt

Valokuvauskilpailun säännöt

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan sähköpostitse askel.kilpailut@kotimaa.fi. Kilpailuun voi lähettää kuvia 14.3. – 14.102022 saakka.

Voittajat julkaistaan 4.11.2022 ilmestyvässä Askel-lehdessä sekä verkkosivuilla. Voittajiin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti.

Järjestäjä

Askel-lehden kustantaja Sacrum – Kotimaa Oy

Kilpailuaika

14.3. – 14.102022

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua kakki Askel-lehden tilaajat, yhdellä kuvalla. Alle 18- vuotias tarvitsee osallistumiseen huoltajan luvan.

Kilpailukuva

  • Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama.
  • Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet.
  • Kuvan tulee olla vaakakuva, kuvan koko noin 1000 KB

Kilpailukuvan toimittaminen

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä (yksi kuva / osallistuja) valokuva sähköpostitse askel.kilpailut@kotimaa.fi, muulla tavalla toimitetut kuvat eivät teknisistä syistä voi osallistua kilpailuun, emme myöskään palauta muulla tavalla tulleita kuvia.

Kun lähetät kuvan, sähköpostiviestissä tulisi olla seuraavat tiedot:

  • Oma nimesi
  • Oma postiosoitteesi
  • Oma puhelinnumerosi
  • Kuvan nimi
  • Askel-lehden asiakasnumero

Lähettäessäsi kuvan luovutat kilpailun järjestäjälle kaikki oikeudet esittää, muokata ja käyttää kuvaa sitoumuksetta ja vapaasti ilman erillistä korvausta. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää sopimaton tai kooltaan liian pieni kuva julkaisematta.

Kuvien ja videoiden käyttöoikeus

Järjestäjällä on oikeus julkaista kuvat ilman erillistä korvausta sosiaalisessa mediassa ja internetsivuilla sekä muilla julkaisualustoilla.

Palkitseminen

Määräaikaan mennessä saapuneet kuvat arvioi raati, johon kuuluu myös ammattikuvaaja.
Parhaat kuvat pääsevät Askel 2023 seinäkalenteriin ja paras kuva palkitaan kirjalahjalla sekä lemmikit-seinäkalenterilla.

 

Järjestäjien vastuu

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjien päätöksiä. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla. Järjestäjät eivät ota juridista vastuuta osallistujan mahdollisesti syyllistyessä tekijänoikeuslain rikkomiseen.

Askel.fi CSS Etusivu