Virpi Koskinen Helsingin Kannelmäen kirkkoherraksi – seurakunta ja kirkkoherra syntyivät samana vuonna

Helsingin Kannelmäen seurakunnan kirkkoherraksi on valittu saman seurakunnan kappalainen Virpi Koskinen. Valinnan teki seurakuntaneuvosto. Koskinen sai 11 ääntä ja toisena ehdokkaana ollut Kannelmäen seurakuntapastori Nina Rajamäki neljä ääntä.

Virpi Koskinen, 54, on toiminut Kannelmäen seurakunnassa nuorisotyöntekijänä ennen kuin hänet 1994 vihittiin papiksi. Koskinen on työskennellyt pappina Säynätsalossa ja Jyväskylässä sekä Espoossa Espoonlahden seurakunnassa, josta hän siirtyi Kannelmäen seurakuntaan.

– Olen syntynyt vuonna 1966 eli samana vuonna kuin Kannelmäen seurakunta. Muutin alueelle teologian opiskelijana 1985. Tunnen seurakunnan siis hyvin, mikä on oiva pohja aloittaa levollisin mielin uudessa tehtävässä, Koskinen sanoo.

Kannelmäen seurakunnassa on noin 14 000 jäsentä, kirkkoon kuuluu alle puolet alueen asukkaista. Koskinen on toiminut Kannelmäessä myös vs. kirkkoherrana. Lue lisää Virpi Koskisesta hänen kotisivultaan.

Nykyinen kirkkoherra Sakari Enrold siirtyy eläkkeelle 1.9.

***

Seuraa Kotimaata
Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliLestadiolaiset korvasivat lähetysmatkat puhelimilla, kaiuttimilla ja WhatsApp-seuroilla
Seuraava artikkeliKaksi jäsentä erosi Helsingin Vuosaaren seurakunta­neuvostosta – syynä turhautuminen huonoksi koettuun hallintoon

Ei näytettäviä viestejä