Unkarissa pidetyssä seminaarissa haettiin kristillisen kasvatuksen uusia menetelmiä: Paperiteatteria ja hiljaisuuden maistelua

Joukko Euroopan eri puolilla seurakunnissa työskenteleviä virkamiehiä, opettajia, tutkijoita ja pastoreita kokoontuu kolmen vuoden välein Ecce-konferenssiin. Tavoitteena on jakaa tutkimustietoa, käytänteitä ja pedagogisia malleja kristillisen kasvatuksen uusintamiseksi. Latinankielinen conferre-sana tarkoittaakin koota, viedä yhteen, keskustella. Tänä vuonna kristillisen kasvatuksen kysymysten äärelle kokoonnuttiin toukokuun alussa Unkariin, Balaton-järven reunamille. Unkarin evankelis-luterilaisen vähemmistökirkon terveiset esitti piispa Tamás Fabiny. Hän…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliPääkirjoitus: Pahojen henkien häätöä harjoitetaan nykyisin monissa kirkoissa – ymmärtääkö eksorkisti ihmismieltä?
Seuraava artikkeliSatavuotiaan Suomen Vapaakirkon johtaja Hannu Vuorinen: ”Meillä kaikki ovat pappeja”

Ei näytettäviä viestejä