Teemu Laajasalo vieraana Radio Dein ja Kotimaan Piispan kyselytunnilla

Radio Dein ja Kotimaan yhteisen Piispan kyselytunnin vieraana keskiviikkona 7.9. on Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo.

Suorassa radiolähetyksessä piispaa tenttaavat Ylen toimittaja Satu Miettinen, Kirkko ja kaupungin uutispäällikkö Pauli Juusela ja Kotimaan päätoimittaja Mari Teinilä. Keskustelua juontaa Ariel Neulaniemi Radio Deistä.

Piispan kyselytunti on kuultavana suorana lähetyksenä keskiviikkona 7.9. kello 9.05 alkaen. Uusinta on keskiviikkona klo 13.05 sekä lauantaina klo 13.35. Ohjelmaa voi kuunnella suorana tai jälkikäteen myös DeiPlus-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Piispan kyselytunti -ohjelmassa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispat ovat vuorollaan toimittajien tentattavina Radio Dein studiossa.

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliKommentti: Tarjolla makeaa ekumeenisuutta – Maistuisivatko Helluntailaiset pamaukset vai Metodisti-vampyyrit?
Seuraava artikkeliJapaninkorealainen pappi Karlsruhen yleiskokouksessa: ”Japanissa me olemme marginaalissa, mutta täällä meidät tunnustetaan”

Ei näytettäviä viestejä