Teatterijohtaja ja papintytär Anna-Elina Lyytikäinen lakkasi kapinoimasta: ”Ymmärsin, miten suuri rakkaus isän mielen pohjalla oikeasti oli”

Anna-Elina Lyytikäinen kuvattuva Hämeenlinnan Verkatehtaalla 18.2.2023

Armo, syyllisyys ja häpeä. Hämeenlinnan Teatterin johtaja, näyttelijä ja ohjaaja Anna-Elina Lyytikäinen on käsitellyt töissään kivuliaan omakohtaisia teemoja. Lyytikäinen, 51, on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran teatterissa näyttelijänä, käsikirjoittajana ja ohjaajana. Minna Canthin ilmaisutaitopainotteisessa lukiossa teatteria harrastanut kuopiolainen haki ja pääsi jo toisena opiskeluvuotenaan 1989 sisään Helsingin Teatterikorkeakouluun. Intensiivisten opintojen ohessa tunnollinen ja opinhaluinen tyttö…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliSuomen ortodoksisen kirkon jäsenmäärä sakkasi enemmän kuin koskaan aikaisemmin
Seuraava artikkeliKriitikot moittivat lain rikkomisesta – Kristittyjen Elokapinaan kuuluvat kertovat miksi kapina kannattaa

Ei näytettäviä viestejä