Rauhan Asemalle ei jatkoa Oulussa

Oulun luterilaisten seurakuntien mediatoimitus Rauhan Asema ei saa jatkoa, vaan sen toiminta lakkaa tämän vuoden lopussa. Asian päätti yhteinen kirkkoneuvosto äänestyksen jälkeen eilen. Vastakkaisen ehdotuksen mukaan projektia olisi jatkettu vielä kaksi vuotta.

– Tietysti harmittaa kun uudenlaiselle toiminnalle ei tule suoraa jatkoa, sanoo viestintäjohtaja Sakari Korpi, mutta muistuttaa, että alun perin projektista kaavailtiin yksivuotista, joskin jatkoa, jopa toiminnan vakinaistamista, toivottiin.

– Vuoden aikana saadut kokemukset radioon, televisioon ja verkkoon tehdyistä sisällöistä hyödyttävät seurakuntien viestintää vastakin.

Sakari Korpi myös toivoo, että saadut kokemukset voisivat hyödyntää kirkkoa laajemminkin ja kannustaa yhteistyöhön. Hän pitää Kirkon mediasäätiötä ja Kotimaa 24.fi-sivustoa hyvinä esimerkkeinä siitä, mitä yhteistyöllä voidaan saada aikaan

– Rauhan Asema osoittaa, että osataan sitä muuallakin kuin vain Helsingissä, jos joku sitä epäili.

Rauhan Asema koordinoi radio-, video-, ja verkkoviestintään liittyvää hengellistä työtä Oulun seurakunnissa ja järjestää kaikille seurakunnille yhteisiä tapahtumia.

Radio Deissä viikoittain maanantaista torstaihin kello 16.20 kuultavat Kotimaa24:n uutiset ovat Rauhan Aseman ja pääkaupunkiseudun seurakuntien mediatoimituksen Toivontuottajien tekemät.

Edellinen artikkeliArkkipiispa haastattelijana Turun Kirjamessuilla
Seuraava artikkeliOKM ehdottaa uskonnonopetuksen minimiryhmäkokojen kasvattamista

Ei näytettäviä viestejä