Presidentin uudenvuodenpuheessa käyttämistä sanoista voi lyödä vetoa – Jumala on ykkössuosikki

Jumala on ykkössuosikki sanaksi, jonka tasavallan presidentti Sauli Niinistö mainitsee vuoden 2022 uudenvuodenpuheessaan.

Näin kertoo tiedotteessaan vedonlyöntiyhtiö NordicBet, jonka kautta suomalaiset voivat lyödä vetoa myös siitä, millaisia sanoja Niinistö puheessaan mainitsee.

Jumalaa pidetään varmimpana valintana siksi, että sen Niinistö tavallisesti mainitsee toivottaessaan siunausta puheensa lopuksi.

NordicBetin listalla seuraavina sanoina tulevat turvallisuus, korona, kiitos, rauha, rokote, pakolainen, hallitus ja pandemia.

Vedonlyöntiyhtiön ennusteissa Jumalaa on pidetty Niinistön varmimmin mainitsemana sanana jo useiden vuosien ajan. Jumala-sanan vedonlyöntikerroin on 1.05. Muita varsin varmoja sanoja vedonlyöjien mielestä ovat muun muassa turvallisuus, korona, kiitos, rauha, rokote, hallitus, pandemia, maahanmuutto, lapsi, Ruotsi ja Venäjä.

Tasavallan presidentti pitää uudenvuodenpuheensa lauantaina 1.1.2022 kello 12.00. Se on nähtävissä YLE TV1:ssä ja Areenassa.

Lue myös:

IS:n vaalikoneessa ehdokkaat kertovat, tuleeko presidentin toivottaa Jumalan siunausta (2017)

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliKommentti: Vuoden uskontouutinen kertoo muutoksesta ja halusta pitäytyä kuviteltuun muuttumattomuuteen
Seuraava artikkeliMari Leppänen, lestadiolaisuus, korona, avioliittokäsitys – Katso mitkä olivat Kotimaan 20 luetuinta verkkojuttua

Ei näytettäviä viestejä