Pipliaseuran raamattutapahtumassa Jyväskylässä aiheena lukutaidon tärkeys – juhlamessussa saarnaa kenttäpiispa

Pipliaseura järjestää Jyväskylässä ensi viikonloppuna 19.–20.5. raamattutapahtuman TA-VA-TAAN kylässä. Nimi viittaa kouluun, oppimiseen ja Jyväskylään opiskelukaupunkina sekä toisaalta Pipliaseuran tämän vuoden vuositeemaan, jossa kampanjoidaan naisten lukutaidon lisäämiseksi Afrikassa.

Ohjelmajohtaja Wilfred Ngalawa tuo juhlille terveisiä Malawin Pipliaseuran naisten lukutaitoryhmistä. Tapahtumassa on vieraita myös Etiopiasta. Päivien aikana pohditaan lisäksi Raamatun lukemista ja moninaisuutta, kuullaan kuoroesityksiä, nähdään afrikkalaisia tanssiesityksiä ja osallistutaan jumalanpalveluksiin. Suomen Pipliaseuran vuosikokous on ohjelmassa lauantaina kello 12. Lapsille on lukutaitoaiheisia puuhapajoja ja oma lastenkonsertti kauppakeskus Sepässä.

Juhlamessussa sunnuntaina Kuokkalan kirkossa saarnaa kenttäpiispa Pekka Särkiö.

Tilaisuuksia järjestetään viikonlopun aikana Jyväskylän evankelis-luterilaisissa kirkoissa, paikallisen Rauhanyhdistyksen tiloissa, kauppakeskus Sepässä sekä ortodoksikirkossa ja ortodoksisen seurakunnan juhlasalissa.

Tapahtuman järjestävät Suomen Pipliaseura, Jyväskylän seurakunnat ja Keski-Suomen Pipliaseura.

Edellinen artikkeliJari Rankinen Suomen teologisen instituutin pääsihteeriksi – pyysi määräaikaista sopimusta
Seuraava artikkeliIsraelin ja Palestiinan välien kiristyminen kirvoitti järkyttyneitä vetoomuksia väkivaltaisuuksien loppumiseksi

Ei näytettäviä viestejä