Piispa Kalliala ilmaisee osanottonsa Pomarkun perhesurman johdosta

Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala ilmaisee osanottonsa Pormarkun murheellisen tapahtuman vuoksi. Isä ja kolme alle koulukäistä lasta löytyivät surmattuina eilen illalla.

– Kun katselen pieniä lapsia ja heidän perheitään, muistan Pomarkun perhesurmassa kesken jääneiden elämää. Haluan lausua osanottoni heidän läheisilleen. Tänään mieli kääntyy rukoukseen ja hiljaisuuteen, piispa Kaarlo Kalliala sanoo

– Ei ole varmoja sanoja, mielessä soi virren 248 sanat: Jeesus, joka lempeänä itkeviä lähestyt, laske murheellisten ylle hellät paimenkädet nyt. Katso hiljaa sydämiin lyötyihin ja tuskaisiin.

– Rukoilen Pomarkun uhrien puolesta. Rukoilen niiden puolesta, joiden mieli on surusta raskas ja joita Pomarkun tapahtumat ovat koskettaneet.

Pomarkun seurakunta järjestää perhesurman johdosta kaksi suruhartautta tänään tiistaina 19.6. Ensimmäinen niistä pidetään klo 18 kylällä, jossa perhe asui. Toinen hartaus järjestetään klo 21 Pomarkun kirkossa. Seurakunta ja paikalliset kriisityöntekijät tarjoavat keskusteluapua hartauksien jälkeen.

Lue myös Risto Ahdin
blogi.

Edellinen artikkeliProfessori: ”Vanhoillislestadiolaisuus ei ole lahko vaan skisma”
Seuraava artikkeliEspoon seurakunnat valmistautuvat Nokian irtisanomisiin

Ei näytettäviä viestejä