Piispa Jari Jolkkonen on vieraana Radio Dein ja Kotimaan Piispan kysely­tunnilla

Radio Dein ja Kotimaan yhteisen Piispan kyselytunnin vieraana keskiviikkona 30.11. on Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen.

Suorassa lähetyksessä piispaa tenttaavat Vesa Kärkkäinen Savon Sanomista, freelance-toimittaja Jemo Kettunen ja Mari Teinilä Kotimaasta. Kyselytuntia juontaa Ariel Neulaniemi Radio Deistä.

Piispan kyselytunti kuullaan suorana lähetyksenä keskiviikkona 30.11. kello 9.05 alkaen sekä uusintana klo 13.05 ja vielä lauantaina klo 13.35. Ohjelmaa voi kuunnella suorana tai jälkikäteen myös DeiPlus-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Piispan kyselytunti -ohjelmassa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispat ovat vuorollaan toimittajien tentattavina Radio Dein studiossa.

Lue myös:

Arkkipiispa Tapio Luoma Piispan kyselytunnilla: Olen valmis hyväksymään myös ne perustelut, joilla avioliittokäsitystä voidaan laajentaa

Teemu Laajasalo Piispan kyselytunnilla: Meillä on tutkivaa journalismia, joka näyttää kuitenkin olevan enemmän viihdejournalismia

Piispa Mari Leppänen: Ideaali­maailmassa ei tarvittaisi erillisiä sateenkaari­messuja

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Piispa Jari Jolkkonen on vieraana Radio Dein ja Kotimaan Piispan kyselytunnilla

Edellinen artikkeliLuonto puhuu: Kuinka laridsti päätyi enkelten lennon­johtajaksi
Seuraava artikkeliKirkko liittyi kansalliseen lapsi­strategiaan ja haluaa suojella lapsia katsomuk­selliselta ja ideologiselta väki­vallalta

Ei näytettäviä viestejä