Petra soittaa huhtikuussa Suomessa

Maailman yksi menestyneimmistä gospel-yhtyeistä, Petra, saapuu Suomeen. Bändi on perunut päätöksensä lopettaa keikkailun.

10 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt ja neljä Grammy-palkintoa voittanut Petra saapuu vappuaattona Suomeen. Petra esiintyy Vappugospel XXL -tapahtumassa Kouvolan jäähallissa 30.4.2011.

Vuonna 1972 perustettu Petra on uranuurtaja kristillisen rockmusiikin ja nykyaikaisen gospelmusiikin saralla. Indianasta (USA) lähtöisin olevaa yhtyettä pidetään yhtenä eniten nykygospeliin vaikuttaneista gospel-yhtyeistä.

– Pitkien ja osin raskaidenkin neuvotteluiden jälkeen on upeaa, että saimme sopimuksen aikaan. Tämä keikka on tosi iso juttu suomalaiselle gospel-skenelle, huomauttaa Vappugospel XXL:n projektijohtaja Tom Himanen.

Petra lopetti keikkailun vuonna 2006, ja kävi tuolloin jäähyväiskiertueellaan myös Suomessa. Viime kesänä yhtye kuitenkin ilmoitti tekevänsä vielä uuden albumin legendaarisella vuoden 1984 kokoonpanollaan ja tekevänsä albumin julkaisun yhteydessä maailmankiertueen.

– Kyseessä ei ole siis vain keikka muiden joukossa, vaan maailman ehkä merkittävimmän gospel-bändin comeback-keikka. Tämä on tiettävästi suurin yksittäinen konserttihanke Kouvolan historiassa, toteaa Himanen.

Edellinen artikkeliPaavo Väyrynen: Kirkon ei pidä juosta ”virvatulien” perässä
Seuraava artikkeliIshmael Noko jäi eläkkeelle

Ei näytettäviä viestejä