Ole joulupukkina seniorille -kampanja käynnistyi

Pääkaupunkiseudulla ja Tampereella käynnistyi eilen viidettä kertaa Ole Joulupukkina Seniorille – hyväntekeväisyyskampanja, joka kannustaa piristämään yksinäisiä vanhuksia joulukukkalahjoituksella. Viime jouluna senioreille välitettiin tasan tuhat kukkaa.

Kampanjakaupunkien kotihoidot ja vanhuspalvelut sekä Vantaan Seurakunnat ovat valinneet kukkalähetysten saajiksi yksinäisiä ja vähäosaisia vanhuksia, jotka erityisesti ilahtuvat muistamisesta. Yhteistyössä mukana on muun muassa useita kukkaliikkeitä sekä Tampereen alueen Prisma-tavaratalot. Joulukukkakeräyksen toteuttaa hoivapalveluita tarjoava Home Instead Seniorihoiva.

– Jouluaikana yksinäisyys korostuu entisestään. Jokainen kukkalahja on vastaanottajalleen tärkeä merkki siitä, että hänestäkin välitetään, sanoo Home Instead Seniorihoivan toimitusjohtaja Samuli Suominen.

Kuka tahansa voi osallistua kampanjaan ostamalla lahjoituskukan kampanjaan osallistuvasta liikkeestä. Korttiin on kirjoitettu valmiiksi vanhuksen etunimi ja ikä. Toiselle puolelle voi lahjan antaja kirjoittaa oman tervehdyksensä, joka tuo saajalle tärkeän tunteen siitä, että joku ajattelee juuri häntä. Kukan lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät tuntemattomina.

Joulukukkakampanja jatkuu joulua edeltävälle viikolla 18. joulukuuta saakka. Kukat toimitetaan vastaanottajille joulunalusviikolla.

Edellinen artikkeliPiispa reality-formaatista: Äkkiä tunnen itseni vanhoilliseksi
Seuraava artikkeliOuluun uusia rovasteja

Ei näytettäviä viestejä