Näkökulma: Someaikana myös suhde kuolemaan kuplautuu

Reilu vuosi sitten jaoin Facebookissa tiedon isäni yllättävästä, tapaturmaisesta kuolemasta. Näin tieto tavoitti nopeasti monet isälle tärkeät ihmiset. Reaktiot ja osanotot kannattelivat. Palasin surun teemoihin päivityksissäni silloin tällöin kuukausien ajan myös tapahtuneen jälkeen. Erityisen merkittävältä tuntui huomata, että omien vaikeiden tunteiden jakaminen antoi muillekin luvan tehdä samoin. Se oli antoisaa puolin ja päin. Henkivakuutusyhtiö Kalevan…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliPerhe­neuvonnan tarve on kasvanut – uusi koulutus auttaa tukemaan perheitä ja pariskuntia muun seurakunta­työn ohessa
Seuraava artikkeliHelsinki-Vantaan lentoasemalle avattiin hiljainen huone – ”Samassa tilassa rukoilu on käytännön uskontodialogia”

Ei näytettäviä viestejä