Mysteerikuva: Ketkä selailevat lehteä?

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista kuvia, joista ei kunnolla käy ilmi keitä kuvassa on tai missä ja milloin se on otettu. Arkistonhoitaja pyytää Kotimaan lukijoiden apua kuvien tietojen selvittämisessä.

Tämän viikon mysteerikuvassa kaksi henkilöä lukee paperille painettua lehteä. Kuka tunnistaa kuvan henkilöt?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se sähköpostiviestillä osoitteeseen toimitus@kotimaa.fi, aiheeksi mysteerikuva, tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Viime viikon mysteerikuvaan saatiin arkistonhoitajaa ilahduttanut tarkka vastaus kuvassa olleelta Heikki Ahoselta. Näin hän kirjoitti puolisonsa Liisan kanssa:

”Kuvassa on Helsingin Alppilan seurakunnan ystävyysseurakuntien jäseniä Unkarista Budapestissa Csepelin seurakunnasta ja Romanian Transsylvaniasta Bácsfalun seurakunnasta.

Vasemmalla rovasti Heikki Ahonen Alppilan seurakunnasta. Csepelin seurakunnan kirkkoherran poika Jury Mazösi (toinen vasemmalta), kirkkoherra Caroly Veres Bácsfalun seurakunnasta ja oikealla on seurakunnan jäsen Bacsfalusta (nimeä emme muista).”

Heikki Ahosen kuvasta tunnistivat muun muassa Esa Ahonen, Eeva Hurskainen sekä Minna-Sisko Mäkinen, Heikin työtoveri Alppilasta.

 

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!