Mysteerikuva: On piispa ja patsas mutta kuka piispa ja ken toinen patsasta tutkii?

Kotimaan valokuva-arkistosta löytyy monta laatikollista kuvia, joista ei kunnolla käy ilmi keitä kuvassa on ja missä ja milloin se on otettu. Arkistonhoitaja pyytää Kotimaan lukijoiden apua kuvien tietojen selvittämisessä.

Tälle viikolle arkistonhoitaja on valinnut piispuuteen ja patsaaseen liittyvän kuvan. Tunnistaako kukaan kuvassa olevaa piispaa ja hänen kanssaan patsasta tarkastelevaa henkilöä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se sähköpostiviestillä osoitteeseen toimitus@kotimaa.fi, aiheeksi mysteerikuva ja lehden numero, tai kommenttina Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan. Voit myös lähettää postia osoitteeseen Eteläranta 8, PL 279, 00131 Helsinki.

USEAT HENKILÖT tunnistivat viime viikon mysteerikuvan sohvalla lasten kanssa istuneen henkilön. Hän on Tuula Åkerlund.

Arkistonhoitaja teki jatkotutkimuksia ja selvitti, että Tuula Åkerlund on Romano Mission toiminnanjohtaja ja jäsen muun muassa valtakunnallisessa romaniasiain neuvottelukunnassa.

Arkistonhoitaja kiittää kaikkia mysteerikuvan tunnistamiseen osallistuneita! Näin on maailmassa taas yksi mysteeri vähemmän.

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!