Muumien parissa kasvanut ateisti­toimittaja Jenny Westling koki kummia Krakovassa ja nauttii nyt papin työstä Hammarössä

Jenny Westling on Ruotsin kirkon pappi, joka myi mainostoimistonsa ja luki papiksi viisikymppisenä. Seurakuntakoti Arkenissa järjestetään juhla 80 ja 90 vuotta täyttäneille.

Ateistisessa kodissa kasvanut mainostoimistoyrittäjä Jenny Westling, 53, myi osuutensa yhtiöstä ja käytti rahat teologian opiskeluun. Hänet vihittiin papiksi viisikymppisenä. Elämänfilosofiaa hänelle opetti isä, joka luki tytölle ääneen Muumi-kirjoja. Sitten kulttuurimatka Krakovaan muutti kaiken. Seurakuntakoti Arkenin eteinen on täynnä lastenvaunuja. Äiti-lapsipiiri kokoontuu pikkusalissa lokakuisena keskiviikkona. Keittiössä ja suuressa salissa käy kuhina, kun seurakunnan työntekijät yhdessä vapaaehtoisten…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliKohuttu australialainen kardinaali George Pell on kuollut
Seuraava artikkeliKolumni: Eikö seurakuntayhteytensä menettänyt kummi kaipaa Raamatun jakeilla evästettyä kummikirjaa kaikkein kipeimmin?

Ei näytettäviä viestejä