Mikko Heikka aloittaa kutsublogin

Heikka_Mikkox205Mikko Heikka aloittaa ensi viikolla Kotimaa24:ssä blogin. Heikan isännöimä Hautomo-niminen blogi toimii kutsuperiaatteella. Blogissa käsitellään yhteiskunnan ja kirkon muutosprosesseja.

Ideana Hautomossa on, että Heikka paitsi kirjoittaa itse, myös kutsuu asiantuntijoita blogiinsa kirjoittamaan ja kommentoi heitä. Myös muilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun.

– Tämä on luontevaa jatkoa vaikuttamiselle, Heikka kommentoi blogin aloittamista.

– Olen kuitenkin sopinut, etten blogissani tule nykyisten virassa olevien piispojen tonteille. Lähtökohtani on positiivinen ja rakentava. Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa talous, rakenneuudistukset, jumalanpalvelus ja spiritualiteetti.

Heikka piti aikoinaan blogia Kirkon tiedotuskeskuksen Pod.fi-sivustolla.

Muutoksia blogikaistalla

Hautomo-blogin aloittaessa myös Kotimaa24:n etusivulla tapahtuu pieniä muutoksia. Blogikaistalle eli etusivun vasemmalle puolelle tulee ylös osasto ”Viikon blogit”. Siihen ylläpidolla on mahdollisuus nostaa kolme blogikirjoitusta ja ”lukita” ne paikoilleen haluamakseen ajaksi.

Uudistuksella halutaan tarjota kiinnostaville kirjoituksille tai tärkeille aiheille parempi näkyvyys sivustolla. Samalla halutaan vaikuttaa sivuston ilmeeseen ja keskustelun tasoon.

Neljännestä postauksesta lähtien kirjoitukset päivittyvät kuten tähänkin asti, nyt otsikon ”Päivän blogit” alla.

Päivittäin Kotimaa24:ssä ilmestyy normaalisti alun toistakymmentä uutta blogikirjoitusta.

Edellinen artikkeliKansanedustaja esittää muutosta uskonnonopetukseen
Seuraava artikkeliKirkkoSisko keskustelee verkossa

Ei näytettäviä viestejä