Mentalisti Jose Ahonen halusi selvittää, minkälaista väkeä ovat nykyajan meediot ja selvänäkijät: ”Salatieteet ovat joillekin täyttä totta”

26.4.2023 Tampere. Jose Ahonen, mentalisti.

Mentalisti Jose Ahosella oli pandemian aikana ylimääräistä aikaa, koska keikkoja peruuntui. Tamperelainen oli jo nuoruudestaan lähtien ollut kiinnostunut esoteerisista ja mystisistä asioista, vaikka ei ollut niihin juurikaan uskonut. Koronavuosina hän syventyi aihepiiriin lisää ja päätti kirjoittaa siitä kirjan. Siinä hän selvittäisi, millaista väkeä nykyajan meediot ja selvännäkijät oikein ovat ja mitä he ajattelevat. – On…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliKaksi kolmasosaa ukrainalaisista on tätä mieltä: Moskovan patriarkaatin alainen kirkko on osaltaan vastuussa Venäjän hyökkäyksestä
Seuraava artikkeliHengellisillä kesäjuhlilla nautitaan myös monipuolisesta kulttuuriohjelman kattauksesta

Ei näytettäviä viestejä