Melkein kuin metsässä kulkisi – muotoilijat puolustavat katoavia ikimetsiä

Pyöreä valkoinen taso väreilee. Näyttää lainehtivalta vedeltä. Toivomuslähde, sanoo näyttelyn nimikyltti. Vieressä pöydällä on käsin sidottu kirja, johon voi kirjoittaa toivomuksensa. Joku on toivonut ompelukonetta, toinen maailmanrauhaa. Nurkasta kantautuu metsän ääniä. Ne tulevat puupökkelöstä. Kun siihen paina korvansa, kuulee tarkemmin metsän kuiskeen. Hämmentävintä on pieni taulu. Kaukaa katsottuna se näyttää metsäiseltä valokuvalta, sammaleiselta ehkä. Lähempää…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliIrakilainen piispa Daniel: – ”Kristittyjen asema Irakissa oli Saddam Husseinin aikana huono, nyt se on huonompi”
Seuraava artikkeliKirkon alojen palkat nousevat – ”Saimme hyvän palkkaratkaisun”

Ei näytettäviä viestejä