McDonalds laajensi hääbisnekseen

Kansainvälinen pikaruokaketju McDonalds on ottanut listalleen myös häät. Edulliseksi mainostetut McHäät järjestyvät alle 1300 dollarin hinnalla, tosin toistaiseksi ainoastaan Hong Kongissa.

Ravintolaketjun paikallisten edustajien mukaan palvelu sopii alueelle jossa perinteisten hääjuhlien hintataso on korkea ja ravintolat toisaalta suosittuja parien tapaamispaikkoja. Tammikuusta lähtien tarjolla olleen palvelun myötä on sovittu vasta kahdet häät, mutta alustavia keskusteluja on McDonaldsin mukaan käyty jo noin 70 parin kanssa.

Hääpakettiin sisältyvät vaaleanpunaiset pikaruokaketjun tunnuksin koristellut kutsukortit ja hääkoristelut sekä ruokaa vieraille jopa noin 400 dollarilla. Lisämaksusta hääparilla on lisäksi mahdollisuus vuokrata sopiva morsiuspuku sekä ostaa teemaan sopiva hääkakku.

Mielenkiintoa uutta palvelua kohtaa saattaa rajoittaa se, että vieraat saavat kohottaa hääparille ainoastaan pirtelö- tai virvoitusjuomamaljat. Tämä johtuu siitä, että Hong Kongissakaan ei perheravintolassa saa nauttia alkoholia.

Ainakaan Australian McDonalds ei aio ottaa vastaavaa palvelua listalleen.

Lue aiheesta Sydney Morning Heraldin juttu