Maatalous- ja metsätieteiden tohtori, dosentti Tapani Kotisaari pitää Lähetysjuhlilla työpajan sienien kotiviljelystä: ”Sienien viljely voi auttaa kaikkein heikoimmassa asemassa eläviä.”

1 Miksi tällainen aihe? – Siksi, että sienissä on paljon potentiaalia. Niiden viljely on helppoa. Kun sienipedit perustetaan kunnolla, on vain huolehdittava niiden kosteudesta. Sienien hyväkseen käyttämä materiaali on halpaa tai ilmaista: selluloosaa, hemiselluloosaa ja ligniiniä, joita saadaan maailmalla esimerkiksi oljista ja sahanpurusta. – Viljellyillä sienillä on suuri potentiaali auttaa kaikkein heikoimmassa asemassa eläviä, koska…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliOlli-Pekka Silfverhuth Tampereen tuomiorovastiksi – ”Ihmiset kaipaavat toivoa”
Seuraava artikkeliPääkirjoitus: Ei herroina halliten neuvostoissa – hyvään johtajuuteen kuuluu kyky luottaa ja antaa tilaa johdettaville

Ei näytettäviä viestejä