Maailman holokaustimuseot rohkaisevat meitä sanomaan: nyt riittää!

Yad Vashem varoittaa kirjailija Heinrich Heinen sanoin: Siellä missä poltetaan kirjoja, poltetaan pian ihmisiä. Sama lause johdattaa myös Auschwitzin keskitysleirin näyttelyyn. Holokaustimuseo Yad Vashemin alue Jerusalemissa on laaja. Vakavailmeisiä ihmisiä riittää jonoiksi asti. Vierailu näyttää kuuluvan asevelvollisten ohjelmaan, niin paljon heitä on paikalla. Museo on suorakaiteen muotoinen rakennus, joka jakautuu teemagallerioihin. Maailman holokaustimuseoissa kertomus on…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliKolumni: Eikö seurakuntayhteytensä menettänyt kummi kaipaa Raamatun jakeilla evästettyä kummikirjaa kaikkein kipeimmin?
Seuraava artikkeliMysteerikuva: Minkäs sortin paneelikeskustelu tässä on meneillään?

Ei näytettäviä viestejä