Luonto puhuu: Väriltään poikkeava lintu saattaa olla enkeli valepuvussa

Linnuilla on höyhenpukunsa, kullakin lajilla omanlaisensa. Olkoonkin, että joidenkin lajien väliset erot ovat varsin pieniä. Lajien sisällä tavataan erilaisia värimuunnelmia, väriaineiden puutoksia, joista tunnetuin lienee albiino eli täysin valkopukuinen lintu. Albiinoilla on myös punaiset silmät. Linnuilla tavataan myös melanistisuutta ja leukistisuutta. Viimeksi mainittu tarkoittaa väripigmentin puutetta, jolloin linnulla voi olla pieniä tai suuria alueita valkoisia…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliPatriarkka Kirillin kannanotot on vuoden 2022 uskontouutinen – ”Kirkko korruptoi itsensä uuden tsaarin kumppanina”
Seuraava artikkeliTomi Järvinen on valittu Kirkon Ulkomaa­navun toiminnan­johtajaksi

Ei näytettäviä viestejä